EtiketeIbrahim Kalin

Bota

Kalın: Turqia është pranë Azerbajxhanit

Zëdhënësi i Presidencës së Turqisë, İbrahim Kalın tha se Turqia qëndron në anën e Azerbajxhanit përballë sulmeve të Armenisë. Në një postim nga llogaria e tij...

Bota

Kalin: Turqia nuk synon territoret e askujt

Zëdhënësi i Presidencës turke, Ibrahim Kalin bëri të ditur që Turqia nuk synon territoret e askujt. Në një deklaratë të bërë nëpërmjet llogarisë së tij në...

Bota

“Turqia nuk ka agjendë sekrete”

Zëdhënësi i Presidencës, Ibrahim Kallën (Kalın) mbajti një fjalim në hapje të programit me temë “Takimi i TIKA-s në Ankara”, organizuar në Sallën e...

Bota

Erdogan mbështet Maduron

Presidenti Recep Tayyip Erdogan i bëri një telefonatë Presidentit të Venezuelës, Nikolas Maduro, të cilin e mbështeti përballë tentativës për grusht shtet në...

Bota Opinion

Koment – Përse fitoi Erdogani?

Artikull i zëdhënësit dhe nënsekretarit të përgjithshëm të Presidencës së Republikës së Turqisë, Ibrahim Kalin publikuar në gazetën e përditshme turke në...