Etiketeinterneti

Bota

Putin nënshkruan ligjet për internetin

Presidenti i Rusisë, Vladimir Putin, nënshkroi legjislacionin që u mundëson autoriteteve ruse të bllokojnë faqet e internetit dhe të miratojnë dënime për...

Bota Kuriozitete

11 kuriozitete rreth internetit

Tani interneti është përhapur aq shumë sa jeta nuk mund të paramendohet pa të, disa e përdorim për argëtim e disa për punë. Gjeni më poshtë disa fakte të cilat...

OPINIONE