EtiketeIranit

Bota

NATO e Lindjes së Mesme kundër Iranit

Shefi i Departamentit të Mbrojtjes së SHBA-së, James Mattis ka bërë me dije se dëshirojnë të krijojnë një organizatë të tipit të NATO-s me antarë Izraelin dhe...

OPINIONE