ish-presidenti Rus

Medvedev: Ukraina është Rusi

Ukraina është në sferën e interesave strategjike ruse dhe nuk ka të ardhme në asnjë kuptim tjetër, ka deklaruar Dmitry Medvedev, nënkryetar i Këshillit të

Read More