EtiketeJulian Assange

Opinion

Burgu shoqëri dhe shoqëria burg

/Enriko Peçuli/ Kur ishim të vegjël, përpara se të na rrënjosej vdekja në ankthet e para të të jetuarit, të rriturit na treguan diçka më të butë, më tokësore...

Bota

Assange dënohet me 50 javë burgim

Gjykata britanike ka dënuar me 50 javë burg themeluesin e WikiLeaks-it, Julian Assange, me akuzën se ka shkelur lirimin me kusht në vitin 2012. Ai u shpall...