Etiketekampi

Bota

Francë, evakuohet kampi i emigrantëve

Policia franceze ka evakuar rreth 800 emigrantë të cilët jetonin nëpër tenda dhe baraka në Grande-Synthe. Në një deklaratë me shkrim nga prefektura Grande...