Etiketekrishterë

Bota

Martesa e ligë: Trumpi dhe ungjillorët

Transmetuesit televizivë ungjillorë në Amerikë janë karta bazë e Trumpit për të qenë i lirë dhe i ruajtur nga burgu. Nuk është diçka e fshehtë që shumë media...

Bota Opinion

Sionistët e krishterë në SHBA

Nga Hans Stehling Përllogaritet se aktualisht në Amerikë jetojnë më shumë se 40 milionë amerikanë të besimit të krishterë që janë sionistë të vendosur...

OPINIONE

INTERVISTA