Etiketekrizë ekonomike

Bota

Italia në krizë ekonomike

Sipas vlerësimit të Organizatës për Bashkëpunim Ekonomik dhe Zhvillim, rritja ekonomike e Italisë parashikohet të shkojë në 0.9 për qind në vitin 2019 dhe 2020...

OPINIONE