Etiketelegalizim

Bota

Kanadaja do të legalizojë marihuanën

Bota i ka kthyer sytë nga Kanadaja, e cila po përgatitet të kthehet në vendin e parë anëtar të G7-s që legalizon marihuanën. Vendi e ka ligjëruar tashmë...

Shqiperia

Legalizimet, ligji do të ndryshojë

Qeveria do të ndryshojë ligjin për t’i hapur rrugë legalizimit të rreth 160 mijë objekteve informale, të cilat kanë probleme dhe nuk mund të legalizohen me...

OPINIONE