Etiketeliban

Bota

Liban, 85 të plagosur në protesta

Në protestat në qytetin Tripoli në veri të Libanit janë plagosur 85 persona, tetë prej të cilëve ushtarë. Protestat e organizuara për shkak të thellimit të...

Bota

OKB vazhdon mandatin e misionit në Liban

Këshilli i Sigurimit i Organizatës së Kombeve të Bashkuara (KS-OKB) ka vazhduar për një vit mandatin e Forcave të Përkohshme të OKB-së në Liban (UNIFIL). Duke...

Opinion

Zgjedhjet në Liban në 14 pyetje

nga Alptekin Dursunoğlu Zgjedhjet e përgjithshme në Liban të zhvilluara së fundmi që nxorrën fitimtare Hizbullahun dhe aleatët e tij kanë krijuar një panoramë...

Bota

42 vite nga Lufta Civile e Libanit

Edhe pse kanë kaluar 42 vite nga fillimi i luftës së përgjakshme, libanezët sot e kësaj dite luftojnë me efektet politike, ekonomike dhe sociale të luftës...

OPINIONE

INTERVISTA