EtiketeLufta e Ftohtë

Opinion

Lufta e Ftohtë 2.0

Nga: Abdullah Muradoglu Ngritja e biznesit amerikan ndaj atij kinez ishte një nga premtimet e rëndësishme të fushatës presidenciale të Donald Trump 2016. Kur...

Bota

Rusia ka gati nje super-avion luftarak

Avioni i ri ushtarak rus, i cili arrin deri në 2000 km në orë, pritet të testohet së shpejti me raketa që do të jenë 10 herë më precize se cilado tjetër Forcat...

Opinion

Koment – Gara për qytetërim

Ibrahim KALIN Debati madhor i fundit për qytetërimin u nxit mbi dy dekada më parë nga libri me titull “Përplasja e Qytetërimeve dhe Ribërja e Rendit Botëror”...