EtiketeMbreteri e Bashkuar

Bota

Kush e sulmoi aeroportin e Aden

Njësia qeveritare e shfaqur nga Riadi në Aden u shpërbë në një mijë copë të Mërkurën kur qeveria e re u godit drejtpërdrejt nga shpërthime në shkallë të gjerë...

Bota

Sulmohen dy xhami në Birmingham

Dy xhami në Birmingham u sulmuan me katapulë të enjten pas një përplasjeje makinash jashtë parlamentit britanik ku u plagosen tre vetë. Xhamitë Al-Hijrah dhe...

OPINIONE