Etiketembreteria e bashkuar

Opinion

Rikthimi i problemit Irlandez

nga Chris Patten. Përgjatë 20 viteve të fundit, Mbretëria e Bashkuar dhe Irlanda kanë vjelë frytet e marrëdhënies së ndërsjellët me respekt dhe paqe. Por...