Etiketemediat sociale

Opinion

Njeriu prosumer në mediat sociale

Përdoruesit e mediave sociale, që ngarkojnë video apo fotografi, që shkruajnë komente ose mesazhe në mur, që shikojnë profilet e shokëve dhe që shtojnë shoqëri...