Etiketemedina

Bota Opinion

Imamët si Shitësit Udhëtar

Nga Salina Khan Me më shumë dijetarë muslimanë në Amerikë te dyfishuar si udhëzues turne në destinacione të shenjta dhe ekzotike, lindin pyetje serioze për...

Kultura

Fakte interesante rreth muslimanëve

Feja myslimane është një fe monoteiste abrahamike. Është e bazuar në besimin në një Zot (arab. Allahu), në zgjedhjen e Muhamedit për profetin e fundit...

OPINIONE