EtiketeMetin IZETI

Opinion

Turqia në ndryshim dhe shqiptarët

Zullumi dhe prirjet zullumqare, që një kohë të gjatë jemi duke i përjetuar ne si muslimanë në mbarë botën, duke filluar nga më të zezat e shekullit të kaluar...

OPINIONE