EtiketeMogherini

Bota

Përfundon takimi i Helsinkit

Ministrat e jashtëm të BE në takimin e tyre në Helsinki kanë dalë me një deklaratë ku është theksuar domosdoshmëria e ruajtjes së marrëveshjes bërthamore dhe...

Rajoni

Haradinaj i sulet Mogherinit

Kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj kritikoi nga Prishtina shefen e politikës së jashtme Federica Mogherini për stepjen e reformave në Kosovë pasi sipas...