Etiketemonika kryemadhi

Shqiperia Sociale

Protesta e Opozitës

Është zhvilluar protesta e tretë kombëtare e opozitës së bashkuar me protestues të shumtë që janë grumbulluar përpara Kryeministrisë. Banorët e Astirit kanë...

Shqiperia

Drejtësi apo Pazar?

Çfarë po ndodh ishte njoftuar. Si e qysh e tek, kjo është e thjeshtë për t’u kuptuar.

Deklarata e Monika Kryemadhit bërë më 3 maj 2018 e plotë këtu: 
;

Shqiperia

Protesta e nesërme dhe 10 pikat e saj

1– Një protestë ku nuk do të flisnin as Luli dhe as Monika, për të mos lënë shijen se duan të heqin dikë nga karrigia për ta rrëmbyer vetë atë. 2– Një protestë...

OPINIONE