Etiketemysliman

Islamofobi Opinion

I vranë me lutje në gojë

nga Dom Gjergj Meta. Nuk ka një emër tjetër akti terrorist në Zelandën e Re, kundër dy komuniteteve myslimane që po luteshin në xhamitë e tyre, përveçse ligësi...

Opinion

Myslimanët e Indisë

Prof. dr. Kudret BÜLBÜL* Teoricieni shoqëror, David Harvey, antropolog dhe gjeograf amerikan me famë botërore, në veprën e tij me titull “Gjendja e...

Opinion

Mysliman’ja si qytetare?

Nga Senada Tahirović Identiteti femëror i myslimanes është i larmishëm dhe nuk është risi se myslimanet janë ato të cilët nuk e mbajnë shaminë/hixhabin në...