Etiketenaftë

Opinion

Nuk jemi të varfër, por të vjedhur!

Nga Endri Shabani Shqipëria është vendi i dytë në Evropë për nga pasuria natyrore për frymë. Kemi naftë, krom, bitum, dhe bakër. Sipas një vlerësimi të Bankës...

Rajoni

Shtrenjtohet karburanti në Maqedoni

Nga sonte në mesnatë derivatet e naftës do të shiten me çmime të reja. Sipas vendimit të Komisionit Rregullator për Energjetikë, benzina do të shtrenjtohet për...

Bota

Zbulohen burime të reja nafte në Norvegji

Kompania ndërkombëtare italiane për naftë dhe gaz, Eni, bëri të ditur për zbulimin e një burimi të ri të naftës në det të hapur të Norvegjisë. Kompania njoftoi...