EtiketeNorvegji

Bota

‘Lufta në Evropë është e mundur’

Ministri i Mbrojtjes i Norvegjisë, Frank Bakke-Jensen deklaroi gjatë një takimi të “Shoqërisë ushtarake norvegjeze”, se ekziston mundësia që të fillojë lufta...

Bota

Zbulohen burime të reja nafte në Norvegji

Kompania ndërkombëtare italiane për naftë dhe gaz, Eni, bëri të ditur për zbulimin e një burimi të ri të naftës në det të hapur të Norvegjisë. Kompania njoftoi...