Etiketepedofil

Opinion Sociale

Abuzimi dhe kisha katolike

Nga Astrid Prange / DW Të shkakton dhimbje. Të zë frymën. Të turpëron. Abuzimi seksual për dekada më radhë e ka bërë kishën katolike një paradhomë të ferrit...

Sociale

Si të dallojmë një pedofil?!

Një person që vuan nga pedofilia në periudhë të hershme të jetës së tij fillon dhe kupton se terheqja seksuale ndodh përgjithësisht kur ai është i rrethuar nga...

OPINIONE