Etiketepopullsi

Historia

A ka patur realisht Pellazgë?

Pellazgët mendohet se janë një popullsi e lashtë mesdhetare parailire dhe paragreke. Përcaktimi i karakterit etnik të kësaj zone u shtrua si çështje që në...