EtiketePresidenti i Turqisë

Opinion Shqiperia

Gjërat që na bashkojnë

Të një rëndësie të madhe janë marrëdhëniet në sferën ekonomike, ku roli i kapitalit turk në vend ka ardhur duke u rritur. Në vizitën që zhvilloi në Shqipëri...

Opinion

ERDOGANI SI “RULE MODEL”

Në fakt, ideologjia e Erdoganit te shqiptarët përbëhet nga populizmi që eksploaton njëkohësisht nacionalizmin shqiptar dhe fenë islame. Kjo funksionon edhe pse...