EtiketeRefugjatet

Opinion

Ata qё humbasin janё polakёt

Pёr shkak tё reformёs sё diskutueshme nё drejtёsi, Komisioni i BE-sё do tё hapё njё proces sanksionesh ndaj Polonisё, sepse ajo rrezikon vlerat themelore tё...

Bota

Refugjatët nuk janë burim i terrorizmit

George Brandis: “Një pjesë e personave që vijnë përmes programeve të refugjatëve dhe që janë radikalë, dëmtojnë më shumë refugjatët se sa shoqërinë...