Etiketeregjimi

Opinion

Protestat dhe regjimi Rama-Ulaj

nga Fatos Lubonja. Gjatë protestave të njerëzve tek “Astiri” , kam dëgjuar shpesh të akuzohet Rama se po bën gjëra që të kujtojnë regjimin komunist, duke pasur...

OPINIONE