EtiketeSekretari i Përgjithshëm i NATO-s

Bota

NATO modernizon avionët AWACS

Aleanca e veri-atlantikut (NATO) ka nënshkruar me kompaninë “Boeing International” një kontratë në vlerë 1 miliardë dollarë për modernizimin e avionëve për...

Bota

Shefi i NATO-s do të vizitojë Turqinë

Sekretari i Përgjithshëm i NATO-s, Jens Stoltenberg do të vizitojë Turqinë. Në Ankara Jens Stoltenberg do të vijë në 11 tetor dhe do të ketë takime me...