Etiketeserbe

Opinion Rajoni

Kurthi serb për Tiranën

nga Janusz Bugajski. Qeveria e Serbisë mund të jetë duke planifikuar eliminimin e ekzistencës së shtetit të Kosovës duke mbështetur një projekt të “Shqipërisë...

Rajoni

Serbia humb 90 milionë euro nga taksa

Për 80 ditë, Serbia ka inkasuar 90 milionë euro më pak nga Kosova. Ministri i Tregtisë, i Turizmit dhe i Telekomunikacionit i Serbisë, Rasim Lajiq, ka...