EtiketeSerbia

Rajoni

Serbia pajiset me tankun rus T-72 MS

Një nga tanket më të fuqishme në botë, ai rus T-72 MS, arriti ditët e fundit në Serbi dhe u promovua për herë të parë të premten në një paradë ushtarake në...

Opinion Rajoni

Kurthi serb për Tiranën

nga Janusz Bugajski. Qeveria e Serbisë mund të jetë duke planifikuar eliminimin e ekzistencës së shtetit të Kosovës duke mbështetur një projekt të “Shqipërisë...

Rajoni

Serbia tregon fuqinë ushtarake

Ushtria serbe zhvilloi sot stërvitje të madhe ushtarake me rastin e 100-vjetorit të përfundimit të Luftës së Parë Botërore. Në stërvitje u përfshinë 8,000...

Rajoni

Profili prej mashtruesi i Gjergj Dedajt

Gjergj Dedaj pritet shumë shpejtë që të marrë postin e ambasadorit të Kosovës, në Maqedoni. Ky “shpërblim” ndaj tij, është bërë pas kërkesës që Dedaj të...

OPINIONE