EtiketeSHBA

Opinion

Duke lexuar Sun Tzu në Teheran

Nga: Alastair Crooke Irani nuk është bërë. Gjeneral Hajizadeh, Komandant i Forcës Hapësinore të IRGC, tha dje në një udhëzim se greva “ishte fillimi i...

Bota

Hezbollah ka sfiduar presionet e SHBA

Sipas ambasadorit rus në Liban, duke sanksionuar Hezbollahun dhe duke provokuar protestuesit libanezë, Shtetet e Bashkuara janë përpjekur të arrijnë qëllimin e...

OPINIONE