EtiketeShkodër

Shqiperia

Gruda, fshati pa ujë

Zona e Grudës, ndonëse vetëm 5 km larg qytetit të Shkodrës, nuk furnizohet me ujë të pijshëm prej 2 vjetësh. Banorëve të kësaj zone u duhet të ecin orë të tëra...

Historia Shqiperia

Lufta 183 ditore e Shkodrës!

nga Indrit Vokshi. Kombet frymëzohen tek lufta. Sepse vdekja në betejë është shkalla më e lartë e sakrificës për njerëzit e tu dhe nderin e tyne, për tokën dhe...

OPINIONE