Etiketesindikata

Opinion Sociale

Sikur të kishim sindikata

Arlind Qori Këndvështrimi i Ramës për sindikalizmin është ai i më dogmatikut djathtist dhe shërbëtorit më besnik të kapitalit të madh: “Ne nuk kemi sindikata...

OPINIONE