Etiketestatistika

Shqiperia

Shqipëria vuan për mjekë

Shqipëria vuan nga mungesa e mjekëve ndërkohë që Gjermania mbushet me mjekë shqiptarë. Aktualisht janë 1.2 mjekë për 1000 banorë dhe raporti mami/infermierë...