Etiketesulmet terroriste

Bota Opinion

Tarrantizmi singalez

Prof. dr. Kudret BÜLBÜL* Javën e re e nisëm me një sulm të ri terrorist. Këtë herë sulmi ndodhi në Sri-Lankë, një vend i Azisë jugore, fqinj me Indinë. Në...

Opinion

Çlirimi nga toka

Ashtu siç është terrori fenomen modern, edhe kolonializmi, interpretimi partikular, ideologjia si vulgarizim i dijes dhe orientalizmi si matricë projeksionit...