Etiketetarifa

Shqiperia

Paratë tona për median e kazanit?

Skerdilajd Zaimi Sot është zhvilluar në mjediset e Autoritetit të Medias Audiovizive një takim konsultativ mes drejtorit të këtij instiutucioni, Gent Sala dhe...

Bota

Kina do hakmerret ndaj tarifave amerikane

Kina deklaroi se tarifat e propozuara nga Shtetet e Bashkuara mbi çelikun e importuar dhe produktet e aluminit janë të pabaza, duke thënë se Pekini rezervon të...