te pastrehet

Rekord të pastrehësh në SHBA

Më shumë amerikanë janë të pastrehë, sipas një raporti të publikuar nga Departamenti Amerikan i Strehimit dhe Zhvillimit Urban (HUD) të premten. Agjencia fajësoi rritjen

Read More