EtiketeTurqinë

Bota Opinion

Mbylle Gojën!

nga Fehim Taştekin Në politikën e jashtme Turqinë e pret një rrugë ‘e lëkundshme’ për t’u ndjekur duke qënë se Tajip Erdogani e mori pushtetin pas zgjedhjeve...

Bota

Assad: Turqinë e dërgoi SHBA-ja në Siri

Assad u pyet se si do t’a ndaloj ‘pushtimin’ e SHBA-së në kompromis me Turqinë në veri të Sirisë. Ai u përgjigj kështu: “Ne zgjodhëm dy mënyra. E para dhe më e...

Bota

Emiri i Katarit falënderon Turqinë

Me zgjatjen e dorës së ndihmës së Turqisë ndaj Katarit, ndaj të cilit zbatohen sanksione diplomatike, Emiri i Katarit, Sheik Temim Bin Hamad Al Thani, e...