EtiketeUSA

Bota

Putini nxjerr “Shejtanin”?

Ndërsa NATO-ja në mënyrë progresive po i shtrin kthetrat në Mesdheun Lindor, duke kërkuar një zonë ndërkombëtare tampon në Sirinë verilindore, Rusia po fillon...

Bota

Paranoja Amerikane

Duke përjashtuar disa njerëz të veçantë, amerikanët jovetëm janë njerëzit më të zymtë në botë, por janë edhe njerëzit më të paranojakë në tokë. Si mund të...

Bota Opinion

Beteja për Iranin

nga Kevin Barret Në Crescentin e muajit të kaluar kam pyetur pse armatimi nuklear imagjinar iranian shqetëson qeverinë amerikane më shumë nga armatimi nuklear...

Opinion

Cila Amerikë?

Nëse abolicionistët argumentonin se ishte e vëtëkuptueshme që çdo njeri kishte lindur i lirë dhe i barabartë, pro-skllavistët mendonin se afro-amerikanët nuk...