EtiketeUshtria e Lirë Siriane

Bota Opinion

Fitorja e Turqisë në Afrin

*Can ACUN Forcat e Armatosura të Turqisë dhe Ushtria e Lirë Siriane në kuadër të operacionit “Dega e Ullirit” të filluar për të spastruar zonën Afrin nga...