EtiketeUshtria iraniane

Bota

Irani demonstron radarin e ri

Irani ka prezantuar në media sistemin e ri të “radarit pasiv” me kapacitet të përcaktojë mikromjetet ajrore dhe raketat në lëvizje mbi qendrat e banuara. Sipas...