Etiketevarfëria

Opinion

Të varfrit si objekt dhe subjekt

/Arlind Qori/ Ideologjia e sunduesve i ka parë gjithnjë të varfrit si objekte herë të bezdisshme, herë të turpshme dhe herë të menaxhueshme. Prandaj ka shtruar...

Opinion Sociale

Varfëria si pasuri

/Michael Hardt & Antonio Negri/ Qëkurse s’mbahet mend autoritetet fetare janë përpjekur ta lidhin shumësinë e të varfërve pas pushteteve. Logjikat fetare...