EtiketeVendet Arabe

Bota

Hamasi dënon vendet arabe

Lëvizja e Rezistencës Islamike Palesineze (Hamas) ka dënuar përpjekjet e Arabisë Saudite, Emirateve të Bashkuara Arabe dhe Egjiptit për të mos marrë pjesë në...