Etiketeylli rakipi

Opinion Shqiperia

A mund të lidhet Edi Rama?

Nga: Ylli Rakipi  Shumë vite më parë, miqtë më të ngushtë të Edi Ramës, u mblodhën një mbrëmje, më vete dhe filluan një diskutim, për sjelljet e çuditshme...

OPINIONE