Të burgosurit e Peqinit në grevë urie, kundërshtojnë izolimin e regjimit 41 BIS

Të burgosurit e Peqinit mësohet se janë futur në grevë urie. Shkak i këtij vendim të marrë nga të burgosur mësohet se janë kushtet në të cilat mbahen të izoluar, shtatë të dënuar të regjimit 41 BISS.

Të dënuarit e regjimit 41 BISS janë futur në greve urie duke kundërshtuar kufizimet që u janë vendosur. Mësohet se mes personave të dënuar që ka marrë pjesë në grevë është edhe Anterio Kaloshi. Avokati ka konfirmuar se klienti i tyre gjithashtu është bërë pjesë e grevës së urisë dhe kundërshton kushtet që janë duke refuzuar konsumimin e ushqimeve, por edhe të ujit./tpz

NDANI KËTË POSTIM

Mund tju interesojne