Bota Kuriozitete

Të takohesh më hënën, pamjet e rralla që u fimuan në Kaliforni (video)

Hëna shoqëruesi ynë qiellor është filmuar së fundi në pamjen e saj më të afërt dhe më të mrekullueshme që mund të kemi parë ndonjëherë. Pamje të tilla të hënës së plotë kushdo që mund t’i shohë mund të mahnitet nga një pamje e tillë, ku hëna prezantohet kaq afër nesh dhe njeriu duket se mund të takohet në një distancë e tillë.

Videoja është filmuar në orën 18:12 të pasdites gjatë një eventi fotografik të organizuar nga Jay Huang and Jing.

Ngjarja  e këtij momenti mahnitës prezantohej në majë të zonës së Kalores në  Kaliforni, ku hëna ishte rreth 600 metra larg nga drejtimi me tokën.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

OPINIONE