Rajoni

Thyejn derën e xhamisë – hajdutët vjedhin një shumë parash

Në një xhami të Istogut, Policia e Kosovës raporton se dy të dyshuar kanë vjedhur një shumë parash.

“Raportohet se të dyshuar të panjohur kanë thyer derën e xhamisë dhe nga aty kane vjedhur një shumë parash dhe rexhistruesin e kamerave të sigurisë”, shkruan Policia e Kosovës.