Bota Rajoni

Trump dhe Putin shtrëngojnë duart, Thaçi vështron me vëmendje (Video)

Dy liderët më të fuqishëm në botë, Donald Trump dhe Vladimir Putin janë duke marrë pjesë në takimin e liderëve botëror në Paris për shënimin e 100 vjetorit të Luftës së Parë Botërore.

Gjatë takimit Putin ka shprehur respekt për presidentin Trump pasi që ju ofrua i pari. Gjatë përshëndetjes në video vërehet presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi teksa i vëzhgon.