Bota Kuriozitete

U bë nënë në moshën 13-vjeçare sot ka 21 fëmijë, njihuni me çiftin e pazakontë

Është 42 vjeçe por njëherësh është nënë e 21 fëmijëve të shëndetshëm, ndërkohë që fëmijën e parë e ka lindur kur ishte vetëm 13 vjeçe.

Çifti Sue dhe Noel Radford kanë marrë vëmendjen e mediave edhe në vitin 2008, kur kishin 13 fëmijë, ndërkohë Daily Mail raporon se sot ata kanë 21 fëmijë.

Ndërkohë shumë persona e kanë përgëzuar 42-vjeçaren për lindjen e 21 fëmijëve, aq më tepër për faktin që është bërë nënë që në moshën 13-vjeçare, por nga ana tjetër, kanë qenë kritikë të ashpër me bashkësortin e saj.

Jo të paktë në numër kanë qenë ata që e kanë quajtur krim faktin që Noel Radford e ka lënë shtatzënë bashkëshorten e tij kur ajo ishte vetëm 13 vjeçe.

OPINIONE

INTERVISTA