Shqiperia

Ushtria shqiptare nis stërvitjen me armë amerikane (FOTO)

hefi i Shtabit të Përgjithshëm, Gjeneral Brigade Bardhyl Kollçaku, ka kryer një inspektim të punës dhe të stërvitjes së deritanishme të grup-batalionit të këmbësorisë së lehtë.

Në fjalën e tij Kollçaku shprehu bindjen se puna, mundi dhe sakrifica e vajzave dhe djemve të grup-batalionit do të shpërblehen duke arritur objektivat e vendosura. Në këtë stërvitje morën pjesë një numër i konsiderueshëm i trupave këmbësore, automjetet e lehta të blinduara të ardhura nga qeveria amerikane si dhe mortajat e reja të blear nga qeveria jonë.