Opinion Video

Vehabijte e Shkupit deklarohen pro NATO-s

Hoxhe Muharrem Ismaili nje nga hoxhallaret e grupit vehabit te Shkupit ka dale me fetva pro votimit per futjen e Maqedonise ne NATO ne zgjedhjet e 30 shtatorit ne Maqedoni. Hoxhe Muharremi i perket grupit vehabist te Shkupit. Vehabijte e Shkupit dhe Maqedonise ishin nje nga grupet kryesore qe ndikuan ne radikalizimin e rinise muslimane te Maqedonise, rini e cila perfundoi ne Siri per te bere xhihad. Shume te rinj vehabij nga Maqedonia u vrane nga NATO dhe amerikanet ne Siri dhe ne Irak.

Megjithate, tani qe ne Maqedoni po vjen koha e referendumit, grupet vehabiste po mbeshtesin bandat e BDI-se te cilat duan te fusin Maqedonine ne NATO. Ne hytben me poshte, hoxhe Muharrem Ismaili i thote politikaneve shqipfoles te Skopjes qe vehabijte do i ndjekin politikanet e tyre edhe nese keta i cojne drejt rruges se xhehenemit. Muharremi thote:

“Ju kur te jeni bashke, ju me na thene ne qe jemi ne rruge te gropes ne do vime pas juve, vetem pse jeni bashke.”

Shikoni me poshte hoxhen vehabist qe jep fetva pro NATO-s:

 

OPINIONE